Gespa texturitzada

per a pistes de pàdel

A Servijardí som especialistes en col·locació de gespa artificial per a pistes de pàdel. Gespa texturizada de 12mm de dos colors, verda o blava, per afavorir la visibilitat de la pilota en diferents espais. Una gespa de darrera generació d’alta resistència i recuperació i amb molt baixa degradació.

Gespa artificial texturitzada dissenyada per a donar la màxima seguretat i minimitzar el risc de lesions als jugadors de pàdel.

Gespa pàdel verda Gespa pàdel blava

ServiJardí

Gespa artificial de gran realisme i qualitat

La gespa artificial de Servijardí mostra una sèrie de característiques de gran valor com són la resistència als raigs UV, la seva magnífica recuperació a la petjada, el seu respecte pel medi ambient i la seva qualitat en els materials. Totes elles tenen en comú unes garanties inigualables en el mercat, i el que és més important, transparents.

En contra d’algunes males pràctiques utilitzades en aquest sector respecte a les garanties, Servijardí ha convertit el dret de consumidor en una batalla pròpia. Nosaltres som clars amb les nostres garanties de fins a 10 anys. Expliquem a cada client quina és la seva cobertura i com s’aplicarà des del moment en què comenci a gaudir de la seva gespa artificial.

Gespa artificial

Jardins de manteniment zero

Especialistes en instal·lacions de gespa artificial en qualsevol tipus de terreny; Trieu la gespa que sigui del vostre gust entre les diferents mides i textures; Assessorament i disseny 100% personalitzat.

Demanar pressupost